Palvelukuvaukset ja hinnat

Neurosonic rentouttaa ja palauttaa

Neurosonic vaikuttaa kehollisiin rentoutumisen ja palautumisen mekanismeihin. Kiireen ja stressin aiheuttamaa kuormitusta on vaikea laukaista jo valmiiksi ruuhkaisen mielen kautta. Neurosonic-teknologia auttaa ensin kehoa palautumaan stressiperäisistä oireista, jolloin myös ajatusten on mahdollista rauhoittua nopeammin.

 
Neurosonic, hieronta, hyvinvointi, uni, parempi olo, rentoutus, aktivointi

Vaikutukset perustuvat luonnolliseen mekanismiin

Neurosonic tuottaa erittäin matalataajuista värähtelyä. Luonnollisena mekanismina värähtelyenergia vaikuttaa tasapainottavasti suoraan autonomiseen hermostoon. Värähtely ohjaa kehoa sopivan rentoutuneeseen tilaan, jolloin palautuminen nopeutuu ja tehostuu. Unen terveet mekanismit palautuvat ja samalla moni muukin asia kehossa ja mielessä saavat mahdollisuuden korjaantumiselle.

Neurosonic-hoidot

Rentouttavat ohjelmat

10 MINUUTIN RENTOUTTAVA OHJELMA

Ohjelma lievittää lihasjännityksiä, päänsärkyjä sekä lihassärkyä. Soveltuu hyvin keskellä päivää käytettäväksi virkistävän vaikutuksen vuoksi. Neurologisissa oireissa ohjelman avulla voidaan lievittää spastisuutta tehokkaasti. Ohjelman voi ottaa kaksi kertaa peräkkäinkin esimerkisi päänsäryn lievittämiseen.

20 € / krt

 
20 MINUUTIN RENTOUTTAVA OHJELMA

Käytä ohjelmaa erityisesti selän alueen lihaskipujen ja lihasjännityksen lievitykseen. Voidaan käyttää myös rentouttavana koko kehon ohjelmana, joka lievittää stressiä ja edistää unenlaatua. Erityisen hyvä ohjelma niska-hartiajännitykseen ja alaselän kipuihin.

20 € / krt

25 MINUUTIN RENTOUTTAVA OHJELMA

Ohjelma sisältää erittäin rauhoittavia jaksoja. Käytä tätä ohjelmaa aloittaessasi laitteen käytön ja aina kun on unihäiriöitä, sillä ohjelma on suunniteltu erityisesti unihäiriöiden ja stressin oireiden lievitykseen. Voit käyttää myös lihasten rentouttamiseen.

32 € / krt

 
40 MINUUTIN RENTOUTTAVA OHJELMA

Ohjelma sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja sekä yhden hierovan jakson. Vaikutukset ovat samantyyppiset kuin 25 minuutin rentoutusohjelmalla, mutta aktivoi enemmän aineenvaihduntaa. Erittäin rentouttava ja soveltuu myös unihäiriöiden lievittämiseen sekä lihasten rentoutukseen.

32 € / krt

Aktivoivat ohjelmat

10 MINUUTIN AKTIVOIVA OHJELMA

Lyhyt rentoutus/hieronta vireystilan aktivoimiseen, aineenvaihdunnan buustiin, lihasjännityksen, päänsärkyyn ja kipujen lievitykseen. Sopii käytettäväksi aamulla tai päivällä aktivoivan akuutin vaikutuksen vuoksi. Olemme havainneet, että CFS-henkilöillä ohjelma auttaa vireystilaan ja unen laatuun. Ohjelma saattaa edistää unenlaatua myös terveillä henkilöillä.

20 € / krt

 
25 MINUUTIN AKTIVOIVA OHJELMA

Ohjelma on tarkoitettu koko kehon aktivointiin. Taajuudet ovat tässä ohjelmassa kaikkein korkeimmat, joten älä käytä sitä hoitojen alkuvaiheessa, jos on unihäiriöitä, kehollista stressiä tai ahdistusta, migreeniä, epilepsiaa tai muulla tavoin herkkyyttä värähtelystimulaatiolle. Sopii aktiiviliikkujalle lihasten lämmittelyyn ja esimerkiksi neurologiseen kuntoutukseen aktivoimaan lihasten toimintaa. Erittäin aktivoiva!

20 € / krt

Palauttavat ohjelmat

35 MINUUTIN PALAUTTAVA OHJELMA

Ohjelma on tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Lisää voimakkaasti verenkiertoa ja nestekiertoa ja rentouttaa samalla lihaksia. Hyvä ohjelma mm. kivun ja turvotuksen sekä huonon verenkierron hoitoon. Ohjelma soveltuu erityisen hyvin fibromyalgiaan, turvotuksiin tai DOMS-oireisiin. Myös II-tyypin diabeetikot saattavat hyötyä ohjelmasta. Edistää myös unen laatua.

32 € / krt

 
40 MINUUTIN PALAUTTAVA OHJELMA

Käytä ohjelmaa palautumiseen ja unen laadun edistämiseen esimerkiksi urheilun jälkeen myöhempään illalla. Hyvä yhdistelmäohjelma myös unihäiriöiden, lihasjännityksen, päänsäryn, kipujen, turvotuksen ja huonon ääreisverenkierron hoitoon.

32 € / krt

 

Neurosonic -mobiilipatjan vuokraus

Voit vuokrata Neurosonic -mobiilipatjan ja kokeilla ohjelmia vapaasti oman kodin rauhassa. Kokoontaittuvaa mobiilipatjaa kuljetetaan kätevässä kantolaukussa.

1 viikko 150 €
1 viikonloppu (pe-su) 50 €

 
Neurosonic, hieronta, hyvinvointi, uni, parempi olo, rentoutus, aktivointi

Huomioithan, että Neurosonic-laitetta ei ole suositeltavaa käyttää, jos sinulla on jokin seuraavista:

  • Akuutti tulehdustila
  • Akuutti veritulppa
  • Aktiivinen syöpä
  • Flunssa ja kuume
  • Raskaus
 
  • Välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa
  • Vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkaus)
  • Jos sinut on juuri avoleikattu tai sinulla on jokin muu verenvuodon vaara
  • Jos olet ottanut rokotuksen, älä käytä samana päivänä.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on lempeä ja kokonaisvaltaisesti vaikuttava hoito. Hieronnassa lihas rentoutuu ja tulee elastisemmaksi. Kun lihakset alkavat joustaa, veren ja nesteiden kierto lihaksessa vilkastuu. Hieronnalla on kipua poistava vaikutus.

60 minuuttia 50 €
90 minuuttia 75 €

 
klassinen hieronta,hieronta,Neurosonic,hyvinvointi,parempi uni